Over ons

De Goede Verwarming geldt al jarenlang als het installatiebedrijf in de regio Heerhugowaard. Het bedrijf, gevestigd in de kop van Noord-Holland, focust zich op installatie en onderhoud aan cv-ketels en verwarmingsinstallaties. Daarnaast kunt u ook voor de verkoop van materialen en onderdelen bij ons terecht. Onze showroom bevindt zich in Heerhugowaard, maar ons werkgebied bestrijkt de complete kop van Noord-Holland.

Wij verlenen 365 dagen per jaar service bij u aan huis in de de omgeving van Alkmaar, Bergen, Schagen en Hoorn. De Goede Verwarming is aangesloten bij InstalCenter, een overkoepelende organisatie die garant staat voor betrouwbare vakmensen met de nodige ervaring.

De klant is koning
De Goede Verwarming is een familiebedrijf waar sinds kort een nieuwe generatie toegetreden is tot het bedrijf. De relatie met onze klant is voor ons van essentieel belang. Heeft u nog niet helemaal duidelijk wat u precies wilt met uw badkamer of verwarming? Kom vooral eens langs in onze showroom. Wij denken graag met u mee.

Online cv-ketel adviseur
Bij De Goede Verwarming kunt u uitstekend terecht voor het kopen van een cv-ketel van hoogstaande kwaliteit. Bekijk onze CV keuzehulp voor het vinden van de juiste cv-ketel voor uw woonsituatie.

Wilt u meer weten?
Vraag vrijblijvend een offerte aan. Met onze expertise zijn staan wij u graag bij met een passend advies op het gebied van installatie en onderhoud. Onze loodgieters en installateurs staan het hele jaar door voor u klaar. U kunt uiteraard ook onze showroom bezoeken. Wij verwelkomen u graag in Heerhugowaard, de koffie staat in ieder geval al klaar!